Hoe werkt de Click?

Stap 1

Log in op de Click web applicatie! 
Nog geen account? 
Registreer nu en wordt deel van de Click community!

Stap 2

Alles is recyClickbaar! Scan het zwerfvuil dat je onderweg tegenkomt en gooi het in de vuilbak.

 

Stap 3

Ga naar de Click webshop en ruil jouw Circular UCoins in. Voor elk stuk afval dat je scant en weggooit, word je erkend met Circular UCoins (CUC)! Geniet ervan en Click verder!

FAQ

Niet alles loopt altijd even soepel! Wil jij jouw account aanpassen? Ben jij tijdens het Clicken op een probleem gestoten dat jij zelf niet kunt oplossen of is er nog iets onduidelijk? Hieronder staan alle veelgestelde vragen die je kunnen helpen om jouw weg te vinden.

Hoe kan ik deelnemen aan de Click?

Iedereen kan deelnemen aan de Click. De Click is een app die iedereen kan gebruiken.Download de Click-app voor iOS of Android

Download de Click-app, registreer en ga meteen aan de slag. Wat je thuis doet, kun je nu op een leuke manier, ook onderweg doen.

appStoreplayStore

Ondersteunt mijn telefoon de Click app?

Je hebt een moderne smartphone nodig om te beginnen met de Click. Controleer ook jouw gsm instellingen om ervoor te zorgen dat jouw locatie en camera worden gedeeld wanneer daarom wordt gevraagd.

Partners van de Click

Wij ondersteunen merken van derden die circulariteit willen promoten, zowel voor hun medewerkers als voor hun klanten/consumenten. De Click is er voor iedereen. Het kan ook opgenomen, gebruikt en gepromoot worden door elke 3de partij merk en/of lokale & regionale overheden.

Indien jij je bij de Click wilt aansluiten, neem dan contact met ons op

Nieuws

Een nieuwe wind voor De Click aan zee

Het gemeentebestuur van De Haan en Fost Plus kondigden vandaag de herlancering aan van de Click aan zee.

Antwerpen ‘CLICKT’!

Het stadsbestuur van Antwerpen en Fost Plus kondigden vandaag de introductie van de Click aan in Antwerpen. De Click wordt u

De Click integreert voorsorteertraject van straatvuilbakken

Waarom is zwerfvuil zo’n hardnekkig probleem en hoe maakt de Click het verschil? Het pilootproject in De Haan toont hoe het 

Schrijf je in op de Click nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Contact